FINANSIEL RÅDGIVNING

Hos MagniPartners tilbyder vi vores kunder rådgivning og sparring om en række forskelligartede, finansielle problemstillinger. Samtidig tilbyder vi at planlægge og håndtere de processer, som skal til for at løse disse problemstillinger.

Vi yder rådgivning omkring låneoptagelse, udarbejder finansieringsprospekter og identificerer potentielle långivere. Derudover udvikler og implementerer vi specialdesignede finansielle løsninger for virksomheder og for den finansielle sektor.

Vores mangeårige erfaring fra finansverdenen betyder, at vi har en stor indsigt i, hvordan man tænker og arbejder i den finansielle sektor. Det betyder, at sandsynligheden for at finde den ønskede finansiering højnes.

Vi har stor erfaring med at analysere, styre og udvikle låneporteføljer. I en række tilfælde udarbejder vi exit-strategier samt varetager eventuelt salg af porteføljer for vores kunder. I andre tilfælde bliver vi bedt om at deltage i restrukturering af låneporteføljer eller af virksomheder.

Endelig deltager MagniPartners også direkte og indirekte i bestyrelsesarbejde i flere virksomheder, hvor vi bistår med analyser og rådgivning omkring de finansielle udfordringer, virksomhederne står overfor.