KØB/SALG AF VIRKSOMHED

Hos MagniPartners har vi en særlig indsigt i og erfaring med ejendomsbranchen. Derfor rådgiver vi ofte købere og sælgere i forbindelse med handler med større ejendomme eller med ejendoms-porteføljer.

Vi analyserer, planlægger og håndterer komplicerede købs- og salgsforløb. Ofte udarbejder vi i samarbejde med virksomheden et prospekt med en detaljeret totalbeskrivelse af virksomheden. På baggrund heraf kontakter vi potentielle investorer og varetager det efterfølgende forhandlingsforløb med investorer på virksomhedens vegne.

Siden starten af 90’erne har vi deltaget i en lang række rekonstruktioner af virksomheder. Det betyder, at vi har en bred erfaring i at skabe løsningsmodeller, der kan løse de finansielle problemstillinger, som finanskrisen har medført.

Vi har over de sidste 10 år været involveret i køb og salg af virksomheder med aktiviteter i Norden og i Tyskland. Derfor har vi etableret et bredt netværk inden for den internationale ejendoms- og finansieringsbranche. Et netværk vi kan trække på – til gavn for vores kunder.